Frisør

Guide: Hvad koster en frisørsalon?

Prisen på en frisørsalon afhænger af flere faktorer, herunder sted, størrelse, udstyr og møbler. I indlægget her, finder du nogle af de faktorer, der kan påvirke omkostningerne ved at starte eller købe en frisørsalon og hvordan du kan udnytte dem til din fordel.

15. januar 2024

Beliggenhed

Prisen på erhvervslokaler varierer betydeligt afhængigt af området. Saloner i bycentre eller travle shoppingområder kan være fantastiske for at få nye kunder og dermed tjene penge, men huslejen er også prissat derefter. For en ny frisør vil det ofte give bedst mening at starte sin salon der hjemme, i et værelse man ikke bruger, eller måske en garage, som man kan bygge om.

Beliggenhed - Et godt tip

Der findes saloner, hvor man lejer en enkelt plads og derfor kun betaler en del af huslejen og dermed kan få råd til at være i et bycenter eller et travlt shoppingområde. De fleste saloner af denne type, kan du finde ved brug af facebook grupper eller google.

Udstyr og Inventar

Omkostningerne ved køb af kundestole, vaskepladser, spejle og andet udstyr vil variere afhængigt af mærke, kvalitet og hvor mange kundepladser, du har brug for. Vi anbefaler at du har mindst 20.000kr at købe møbler og udstyr for. Mærker som Comfortel Furniture er et oplagt valg, hvis du har stort fokus på prisen, men ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontant vs. finansiering

Mange vælger at finansiere sine møbler, så man ikke skal have alle pengene op ad lommen helt fra start. Du kan læse mere om finansiering her.

Branding og Marketing

Omkostningerne ved at etablere og markedsføre din salon, herunder skiltning, reklamemateriale og opbygning af en online tilstedeværelse, bør også tages i betragtning. Du kommer langt med at være aktiv på de sociale medier, have et enkelt vejskilt og få din familie og dine venner til at sprede ordet. Et godt tip er at tilbyde dine eksisterende kunder 10% rabat hver gang de henviser en ny kunde til dig.

Personaleomkostninger

Hvis du har planer om at ansætte personale, skal du overveje lønomkostninger, forsikringer og andre personaleomkostninger.

beliggenhed

bliv frisør

frisør

indretning

inventar

Skrevet af Rasmus Østergaard

Forfatter hos Just Add People

Guide: Hvad koster en frisørsalon? - Just Add People

Kunne du tænke dig endnu flere gode tips og tricks?

Ved at tilmelde dig accepterer du, at Just Add People må kontakte dig via e-mail.