Frisør

Frisørstole Med eller Uden Hjul? Få Fleksibilitet i din frisør salon

Bevægelige og fleksible, frisørstole er en essentiel del af moderne salonindretning. Skal man have hjul på dem? Dette indlæg dykker ned i fordelene ved klippestole med og uden hjul. Bonus: Hvis du vælger en klippestol med gode hjul, er de vildt sjove at køre rundt på :)

15. januar 2024

Fordele ved Frisørstole med Hjul

Frisørstole med hjul [ofte kaldet en klippestol] tilbyder let bevægelighed, hurtig tilpasning af arbejds-stilling for optimal ergonomi og mulighed for at skabe forskellige eller endda nye arbejdsområder i travle tider, i saloner med mere end én kundeplads.

Shop klippestole her

 

Fordele ved Frisørstole uden Hjul

Frisørstole uden hjul [ofte kaldet en behandlerstol] tilbyder en anden række fordele. Herunder er behandlerstolen det rette valg til dig som har længere behandlinger og ønsker en stabil base, hvor du kun skal fokusere på kunden. Nogle saloner vælger behandlerstole til vaskeområdet, så man sidder stabilt imens at man f.eks. giver kunden en beroligende hovedbundsmassage.

Shop behandler stole her

 

 

Ulemper ved Frisørstole med Hjul

Hjul er bevægelige dele og skal vedligeholdes. Du kan hjælpe dig selv, ved at vælge anti-statiske hjul, med et godt og fast hår-afvisende cover. Det kunne f.eks. være disse, som passer til de fleste klippestole.


Ulemper ved Frisørstole uden Hjul

Den eneste ulempe er at de jo ikke kan køre :) De fleste behandlersole kommeridag med et ergonomisk vip i sædet. Se f.eks. Flex behandlerstolen fra Vismara

behandlerstole

frisør

frisørstole

klippestole

Skrevet af Rasmus Østergaard

Forfatter hos Just Add People

Frisørstole Med eller Uden Hjul? Få Fleksibilitet i din frisør salon - Just Add People

Kunne du tænke dig endnu flere gode tips og tricks?

Ved at tilmelde dig accepterer du, at Just Add People må kontakte dig via e-mail.