Frisør

Køb af Brugt Frisør Inventar: Tips og Overvejelser

At indrette din frisørsalon er en spændende proces og valget mellem brugt eller nyt inventar er altid en vigtig beslutning du skal tage. Dette indlæg guider dig gennem overvejelserne ved køb af brugt frisørinventar og udforsker, hvorfor nogle måske foretrækker at investere i nyt.

01. december 2023

Slid og mekaniske fejl

Ved køb af brugt frisørinventar er det vigtigt at være opmærksom på tilstanden. Tjek slid på overflader, mekaniske komponenter som skal bevæge sig. Stil spørgsmål om tidligere brug og vedligeholdelse for at sikre, at inventaret opfylder dine forventninger. Punkter som oftest er mest slidt: Hjul på klippestole, pumper og armlæn på kundestole og elektronikken i massagevaske.

Hygiejne og Renlighed

God hygiejne er super vigtigt i en frisørsalon. Ved køb af brugt inventar, bør du nøje inspicere møblerne for renlighed. Overvej, om det er muligt at desinficere møblerne inden at du køber.

Hvorfor Vælge Brugt Frisør Inventar?

Der er flere gode grunde til at vælge brugt frisørinventar. Det kan være billigere, og du kan finde unikke møbler med karakter som kun tid kan skabe. Du kan købe demo modeller og outlet her.

Hvorfor Vælge Nyt Frisør Inventar?

Mens brugt inventar har sine fordele, kan der være situationer, hvor nyt inventar er det bedre valg for dig. Nyt inventar giver ofte længere garantier, opfylder de nyeste branchestandarder og kan tilpasses dine specifikke behov. Du kan udforske frisørinventar her.

Garanti og Service

En vigtig overvejelse er garanti og service. Nyt inventar leveres ofte med længere garantiperioder, og producenter kan tilbyde pålidelig service og support. Dette kan være afgørende for en problemfri drift af din salon. Du kan læse mere her.

 

Fleksibilitet og Tilpasning

Nyt inventar giver mulighed for tilpasning og specialordrer, hvilket er ideelt, hvis du har helt specielle drømme til din salonindretning. Lige efter en god service, er dit brand det som påvirker kundeoplevelse mest. Nogle kunder mener endda at frisørens brand betyder mere end kvaliteten af deres arbejde - vildt ik'?

Budget

Dit budget er afgørende. Overvej omkostningerne ved brugt vs nyt inventar og hvordan det passer ind i dine finansielle mål. Husk at inkludere eventuelle omkostninger til reparation eller opgradering af brugt inventar. 

Finansiering

En god løsning, hvis du ønsker at købe nyt, uden at skulle have for mange penge op ad lommen, er at finansiere dine møbler. Du kan læse mere om finansiering her.

Konklusion

Valget mellem brugt og nyt frisørinventar afhænger af dine specifikke behov, budget og prioriteringer. Vurdér omhyggeligt fordele og ulemper for at træffe den bedste beslutning for din salon.

brugt inventar

budget

finansiering

frisør

Skrevet af Rasmus Østergaard

Forfatter hos Just Add People

Køb af Brugt Frisør Inventar: Tips og Overvejelser - Just Add People

Kunne du tænke dig endnu flere gode tips og tricks?

Ved at tilmelde dig accepterer du, at Just Add People må kontakte dig via e-mail.