Frisør

En guide til inventar i din frisørsalon

Indretningen af din frisørsalon spiller en afgørende rolle i at skabe en indbydende atmosfære og forbedre arbejdseffektiviteten. Dette indlæg udforsker inventar til frisørsaloner og hvordan de kan bidrage til at skabe den ultimative salonoplevelse.

22. november 2023

Hvordan vælger du de rigtige klippestole?

Når du vælger klippestole, er det vigtigt at fokusere på både komfort og funktionalitet. Overvej designet, funktioner og det valgte materiale for at sikre, at stolene passer til salonens stil og behov. Du kan udforske klippestole her.

Hvordan vælger du de rigtige kundestole?

Når du vælger kundestole, er det vigtigt at fokusere på sædehøjden - både hvor langt op, men også hvor langt ned stolen kan pumpes. Designet og komforten har også noget at sige, da mange kunder husker hvilken stol de har siddet i. Vores bedste tip er at købe en stol som passer til dine kunder - både ift. til form og farve. Glem selvfølgelig ikke ergonomien. Udforsk kundestole her.

Skal du investere i god ergonomi?

Kort fortalt: Ja. Ergonomi er ikke kun en trend man kan læse om i magasiner eller poppede nyhedsbreve. God ergonomi i dit arbejdsområde og ved dine kundestole, er altafgørende for din arbejdsglæde og trivsel i hverdagen. Uden god ergonomi risikerer du skulderskader, som alle frisører dsv. enten har hørt om eller selv kender til. Vi anbefaler at du besøger et showroom og prøver forskellige kundestole og finder en som passer perfekt til dig. Du kan prøve kundestole i nordens største showroom for frisører her

Vaskestole: Komfort og funktionalitet i fokus

Vaskesystemer er centrale for kundeoplevelsen. Vælg vaskestole, der ikke kun er komfortable, men også praktiske for dit personale. Dette sikrer en behagelig oplevelse for både kunder og ansatte. Shop vaske her. Her er nogle gode punkter at overveje: 1. Vælg et system med en ekstra dyb vask, så du har god plads til kundens hår. 2. Vælg et system med kortest mulig afstand fra behandleren og til kundens hår. 3. Vælg et system med indbygget massage, for øget komfort. Shop her. Fun fact: De mest eksklusive saloner i verden giver en personlig massage. Til dette anbefaler vi den eksklusive og YUME vask.

Opbevaring og organisering af redskaber

For at opretholde en smidig arbejdsdag er det vigtigt at vælge velorganiserede opbevaringsløsninger. Vælg opbevaring, der holder dine redskaber inden for rækkevidde, samtidig med at salonens æstetik opretholdes. Det bliver mere og mere populært at købe rummelige rulle borde som f.eks. Studio 3 eller det lidt billigere Lab 5. På den måde bruger du mindre på skabe i dit baglokale og investerer mere i dit personales trivsel.

Belysning: Skab det perfekte arbejdsmiljø

Rigtig belysning er afgørende for præcise klipninger og farvebehandlinger. Optimer salonens belysning for at skabe det ideelle arbejdsmiljø. Vælg belysning, der sikrer god synlighed og arbejdskomfort. Du kan med fordel også vælge LED belysning da de ofte er kraftigst og samtidig sparer på strømmen. Du kan shoppe arbejdslys her.

Venteområdet: Gør det indbydende og behageligt

Design kundeområdet med både stil og komfort i tankerne. Fra ventestole til spejle - skab et område, der er stilfuldt og behageligt for dine kunder, hvilket bidrager til en positiv oplevelse. En trend vi ser er at flere og flere vælger spiseborde og stole til at skabe et indbydende ventemøbel til deres venteområder. Shop ventemøbler her.

Overvejelser om farver og stil i indretningen

Farver og stil definerer salonens identitet. Vælg omhyggeligt en farvepalette og indretningselementer, der skaber en unik atmosfære og afspejler salonens karakter. Hvis du mangler inspiration, kan du besøge nordens største showroom for frisører og gå på opdagelse i komplette indretninger.

Hvor finder du det bedste inventar til frisørsaloner?

For at finde det ideelle inventar til din frisørsalon skal du nøje overveje dine behov. Just Add People tilbyder et omfattende udvalg af saloninventar med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vores sortiment sikrer, at du kan skabe den perfekte salonoplevelse for både ansatte og kunder. Hvis du mangler inspiration, kan du besøge nordens største showroom for frisører og gå på opdagelse i komplette saloner hos Just Add People.

Frisørarbejdsstationer

Kvalitetsinventar

Salonbelysning

Salonkundeoplevelse

Salonmøbler

Salonoptimering

Skrevet af Rasmus Østergaard

Forfatter hos Just Add People

En guide til inventar i din frisørsalon - Just Add People

Kunne du tænke dig endnu flere gode tips og tricks?

Ved at tilmelde dig accepterer du, at Just Add People må kontakte dig via e-mail.