Frisør

Eksklusivt Salonudstyr fra Takara Belmont

Just Add People er stolt over at blive Danmarks udvalgte forhandler af ikoniske og eksklusive: Takara Belmont. Takara Belmont har været med til at lægge byggestenene for hele beauty branchen og med en historie, der strækker sig tilbage til 1918, er Takara Belmont synonym med enestående design og førsteklasses kvalitet.

16. januar 2024

En Rejse gennem Skønhedens Historie

Takara Belmont har i mere en 100 år skabt øjeblikke, hvor kunders smil lyser op, når de træder ind ad din dør. Deres salonudstyr og -design er mere end blot redskaber; de er en kilde til inspiration og støtte for både professionelle stylister og andre beauty artister. Vi er begejstrede for at være den eksklusive forhandler af Takara Belmont i Danmark og endelig bringe deres ekstraordinære produkter tættere på dig.

Takara Belmont: Mere end Bare Udstyr

Takara Belmont er ikke blot en producent af salonudstyr; de er også din og vores partner i at skabe unikke og smukke salonoplevelser. Fra indretningsdesign til forretningsrådgivning strækker deres støtte sig ud over det sædvanlige.

Hos Just Add People forstår vi vigtigheden af at tilbyde ikke kun produkter, men også løsninger, der hjælper din forretning og hverdag med at blomstre.

En Verden af Skønhed med Takara Belmont

Takara Belmonts produkter giver frisører og skønhedsprofessionelle mulighed for at udtrykke deres færdigheder og udfolde deres kreative potentiale. Fra hår- og hudpleje til neglekunst, spreder de glæden ved at leve et smukt liv, hvor dine kunder kan udtrykke hvem de er igennem skønhedsbehandlinger.

Udforsk vores håndplukkede kollektion af Takara Belmont-produkter. Hos Just Add People er vores mål at bringe det bedste inden for salonudstyr direkte til dig. Vi kan selvfølgelig levere hele Takara Belmonts udvalg.

Danmark

Dansk

Forhandler

Frisør

Indretning

Leverandør

Salon

Spa Mist

Takara Belmont

Yume

Skrevet af Rasmus Østergaard

Forfatter hos Just Add People

Eksklusivt Salonudstyr fra Takara Belmont - Just Add People

Kunne du tænke dig endnu flere gode tips og tricks?

Ved at tilmelde dig accepterer du, at Just Add People må kontakte dig via e-mail.