Frisør

Comfortel Furniture: Trendy Designs til Frisør- og Skønhedssaloner

Comfortel furniture, stiftet i Australien, bringer over 20 års erfaring inden for design af førsteklasses frisør- og skønhedssalonmøbler til Danmark. Deres sortiment omfatter alt lige fra stilfulde kundestole til rulleborde og praktiske værktøjer til livet i salonen.

16. januar 2024

Comfortel's Designfilosofi

Comfortel tror på at realisere kunders kreativitet og faglige stolthed. Det afspejles i deres 'Enable to Create' tilgang, der sikrer, at alle deres produkter ikke kun er kreative og innovative, men også støtter kunder i rejsen til succes.

Brandværdier, Der Gør en Forskel

Comfortel er et selvstændigt tænkende og visionært brand med et feminint touch. Deres brandværdier - Visionary Design, Trendsetting & Inspiration, Considerate & Quality samt Value - er indlejret i alt, hvad de gør. De tilbyder designs, der inspirerer og muliggør skabelse af smukke resultater med stolthed.

Just Add People

Just Add People er blevet udvalgt som den eksklusive forhandler af Comfortel Furniture i hele Norden. Dette partnerskab giver frisører og beauty artister adgang til topmoderne møbler og udstyr, der definerer nutidens trends og salonoplevelser.

Bliv inspireret af Comfortel Furniture, og tag din salonoplevelse til nye højder! Besøg vores showroom for at udforske de seneste kollektioner og nyeste trends inden for salonmøbler. Hent også Comfortel online, ved at klikke her.

Comfortel frisør

Comfortel Furniture

Comfortel møbler

Danmark

Dansk forhandler

Just Add People

Norge

Skandinavien

Sverige

Skrevet af Rasmus Østergaard

Forfatter hos Just Add People

Comfortel Furniture: Trendy Designs til Frisør- og Skønhedssaloner - Just Add People

Kunne du tænke dig endnu flere gode tips og tricks?

Ved at tilmelde dig accepterer du, at Just Add People må kontakte dig via e-mail.