Tips & Tricks

Gør Din Salon Instagram-Venlig med 5 Nemme Trin!

Medier som Instagram og TikTok er blevet kraftfulde redskaber til markedsføring, især for frisører og beauty artister. At skabe en visuel identitet på sociale medier kan ikke kun tiltrække nye kunder, men også fungere som en gratis markedsføring. Her er fem enkle trin til at gøre din salon Instagram-venlig og styrke din branding.

16. januar 2024

Design en Unik Signaturvæg

Skab en fantastisk baggrund, hvor dine kunder kan tage billeder efter deres behandling. Dette kan f.eks. være en smukt dekoreret væg eller et unik tapet. Gør det let for dine kunder at tage billeder, og sørg for, at din salon's logo er synligt i billederne, men uden at det overtager og virker som reklame. Du kan også bruge et hasjtag istedet for dit logo. Mere om det, længere nede :)

Hemmeligheden er at gøre det så fedt, at dine kunder ikke tænker på at de laver gratis reklame for dig.

Skab Et Instagramable Venteområde

Gør ventetiden til en fornøjelse, ved at skabe et stilfuldt og behageligt område, der skriger "Post mig på Instagram!". Invester i æstetisk, tiltalende møbler, dekorationer og måske sjov belysning. Dette bliver ikke kun et sted, hvor dine kunder kan slappe af, men også et sted, de vil dele på deres sociale medier.

Det kan være så simpelt som at hænge et spejl op på loftet.

Brug et Unikt #Hashtag

Opret et hashtag, der er specifik for din salon, og få dine kunder til at bruge det, når de deler billeder. Dette skaber en samlet identitet og gør det lettere for dig at spore og dele indhold fra af dine kunder.

Hvis du ikke vil italesætte at du har et hashtag, kan du gøre noget lidt fedt. Placér dit hashtag, det hvor dine kunder tager deres billeder efter en behandling, så det, på en underspillet måde, er med på billedet.

Kør Instagram-Konkurrencer

Kør konkurrencer, hvor kunder kan deltage ved at dele billeder fra din salon og bruge dit hashtag. Præmier kan f.eks. gratis behandlinger eller produkter. Dette skaber ikke kun engagement, men øger også din synlighed på platformen.

Del Behind-the-scenes indhold

Lad dine følgere komme bag kulissen. Del billeder og videoer af din daglige drift, stylingprocesser eller specielle begivenheder i salonen. Alt efter hvilken stil du går efter, kan du også dele når noget er gået galt. F.eks. hvis du har tabt en masse produkter eller noget i den stil. Det skaber nemlig en varme og personlighed, samt viser, at der er mennesker bag brandet.

Afsluttende Ord

At gøre din salon Instagram-venlig handler ikke kun om at tiltrække nye kunder, men også om at skabe et fællesskab omkring din butik og dit brand. Ved at implementere disse nemme trin vil du ikke kun optimere din synlighed på sociale medier, men også gøre din salon til det "go-to" sted for Instagram-værdige øjeblikke. Så grib din telefon, tag nogle billeder, og lad Instagram-magien begynde!

beauty

branding

frisør

instagram

sociale medier

tiktok

Skrevet af Rasmus Østergaard

Forfatter hos Just Add People

Gør Din Salon Instagram-Venlig med 5 Nemme Trin! - Just Add People

Kunne du tænke dig endnu flere gode tips og tricks?

Ved at tilmelde dig accepterer du, at Just Add People må kontakte dig via e-mail.