Tips & Tricks

Sådan holder du dig skarp

At forblive fagligt skarp som frisør eller beauty artist er afgørende for succes i en branche, fyldt med trends. Dette indlæg udforsker forskellige måder, hvorpå frisører kan holde sig opdateret, fra hands-on kurser og aftenshows til online inspiration via sociale medier.

19. januar 2024

Hands-on Kurser og Workshops

At deltage i hands-on kurser og workshops er en fantastisk måde at fordybe sig i nye teknikker og trends. Mange leverandører og shampoo-brands tilbyder kurser, der spænder helt fra grundlæggende klipning til avancerede farveteknikker.

Aftenshows med Modeller

Aftenshows med modeller er en spændende måde at opleve de seneste trends og teknikker. Disse begivenheder, ofte arrangeret af førende frisørmærker, giver mulighed for at se professionelle frisører, og kendte navne, i aktion og få indblik i deres personlige, kreative processer.

Online Inspiration via Sociale Medier

Sociale medier er en uudtømmelig kilde af inspiration. Frisører kan følge ledende branchefolk, deltage i online fællesskaber og udforske hashtags, for at opdage nye stilarter, farvekombinationer og klippeteknikker. Vores favoritkilde til inspiration er Instagram!

Online Blogs

At læse blogindlæg, holder dig opdateret på de nyeste trends, produkter og teknikker. Du læser f.eks. dette opslag fordi du ønsker at holde dig fagligt skarp - sådan! Du er for sej! 

Eksperimenter med Nye Teknikker

At eksperimentere med nye teknikker på modige kunder eller på øve-hoveder er en fed hands-on tilgang til læring. Dette skaber ikke kun erfaring, men giver også mulighed for at udvikle din egen unikke stil.

Professionelle Messearrangementer

At deltage i professionelle messearrangementer inden for frisørbranchen giver en unik mulighed for at se og prøve nye produkter, lære af eksperter og netværke med ligesindede fagfolk. De er kun en googlesøgning væk.

Online Kurser, Webinars og YouTube

Online kurser, webinars og video er ideelle til frisører med travle tidsplaner. Disse digitale læringsmuligheder dækker alt fra tekniske færdigheder til forretningsstrategier.

events

faglighed

frisør

instagram

klippeteknikker

Skrevet af Rasmus Østergaard

Forfatter hos Just Add People

Sådan holder du dig skarp - Just Add People

Kunne du tænke dig endnu flere gode tips og tricks?

Ved at tilmelde dig accepterer du, at Just Add People må kontakte dig via e-mail.