Tips & Tricks

Hvor mange kunder har du ad gangen?

Der findes et hav af forskellige forretningsmodeller i beauty branchen. Alt fra intime one-on-one behandlinger til livlige saloner med mange kundepladser og fuld fart på. Dette indlæg udforsker hvordan valget af behandlingsmiljø påvirker din forretning.

22. januar 2024

 One-on-one

Saloner, der fokuserer på one-on-one behandlinger skaber et personligt forhold mellem frisør og kunde. Denne form er ideel for dem, der ønsker personlig opmærksomhed og en rolig atmosfære. En sådan tilgang kan styrke dit salonbrand som et sted for personlig luksus og eksklusivitet.

Fyldt i salonen

På den anden side omfavner nogle saloner en livlig atmosfære med flere kundepladser og fart på. Dette skaber en dynamisk energi og appellerer ofte til saloner med kortere behandlingstider og større personale.

Salonens Brand

Uanset om du vælger one-on-one eller flere kunder på samme tid, er det afgørende at overveje, hvordan det påvirker dit brand. En eksklusiv og intim atmosfære kan skabe en følelse af luksus, mens en livlig salon kan positionere dig som et billigere valg. Dit brand er nøglen til at tiltrække den rigtige kundebase.

Prissætningsmagi

Behandlingsprisen afspejles ofte i kundeoplevelsen og miljøet i din salon. one-on-one-saloner kan retfærdiggøre højere priser ved at tilbyde en unik og personlig service. Saloner med mange kundepladser kan appellere til bredere kundegrupper ved at opretholde mere overkommelige priser og tilbyde flere behandlinger på én gang.

Afsluttende ord

Uanset hvilken tilgang du vælger, er det vigtigt at huske på, at behandlingsmiljøet i din salon påvirker, hvad dine kunder er villige til at betale.

behandlingstider

frisør

hvor lang tid

tips

Skrevet af Rasmus Østergaard

Forfatter hos Just Add People

Hvor mange kunder har du ad gangen? - Just Add People

Kunne du tænke dig endnu flere gode tips og tricks?

Ved at tilmelde dig accepterer du, at Just Add People må kontakte dig via e-mail.